*Geçerli Pasaport (İmzalı ve talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli olmalı en az 1 yıllık geçerli olması gereklidir.)
*Varsa Eski Pasaportlar ve Vizeler (Eski pasaportlarınız ve vizelerinizin asılları veya kopyaları.)
*2 adet Vesikalık Fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 45*35 mm ölçülerde olmalıdır.)
*Avustralya Vize Başvuru Ücreti (Avustralya Vize Başvuru ücreti 535 AUD’dır ve yalnızca TL olarak tahsil edilmektedir. EğitimNoktası danışmanları vize ücretinizi yatırmanızda yardımcı olacaktır.)
*Avustralya Vize Başvuru Formu (İngilizce olarak 157A vize başvuru ve ek formunu doldurun.)
*Akseptans Mektubu (CoE) (Kayıt yaptırdığınız okuldan kaydınızın onaylandığını gösteren kabul mektubu. EğitimNoktası aracılığıyla kayıtlarını yaptıran öğrencilere CoE sertifikası danışmanlarımız tarafından takdim edilecektir.)
*Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 
*Adli Sicil Kaydı
*Askerlik Belgesi
*Evli olanlar için Aile Bilgileri
*Öğrenci Belgesi ve Diplomalar
*Seyahat, Eğitim ve Yaşam Masrafları Hesaplaması (İlk 12 ay boyunca doğacak masrafları karşılayabileceğinizi göstermeniz gerekmektedir. Hesaplama gidiş dönüş uçak bileti, okul ücretleri, yaşam masrafları (yıllık yaşam masrafı 18,610AUD) baz alınarak yapılmaktadır. Hesaplanan tutar vize başvurusundan en az 3 ay önce banka hesabınıza yatmış olmalıdır.)
*Sağlık Raporu
*Mali durumunuzu gösteren belgeler
-Size ve ailenize ait olan tüm araba ruhsatları,
-Size ve ailenize ait olan tüm gayrimenkulleri gösteren tapular veya kontratlar
-Size ve ailenize ait olan banka hesaplarınızda ki mevduatları gösteren banka yazısı,
-Sizin ve ailenizin işyerlerinizden alınacak olan maaş bordroları, işe giriş bildirgeleri,
-Eğer serbest meslek ile uğraşılıyorsa işyerine ait vergi levhaları, oda sicil kâğıdı, ticari gazete ve imza sirküleri gibi gelir ve yapılan işi beyan eden belgeler,
-Çalıştığınız süre, göreviniz gibi bilgileri içeren, işveren tarafından verilecek olan antetli kağıda yazılmış bir ön yazı ve izin belgesi,
-Geçmiş iş tecrübelerinizi gösteren ve kanıtlayan iş yeri belgeleri.