1. -Talep edilen vizenin bitiş tarihinden itibaren 6 ay geçerli pasaport. Eğer daha uzun süreli vize talebinden bulunmak isterseniz, talep edilen vizenin bitiş tarihinden itibaren 12 ay geçerli olmalıdır. Vize için en az 2 veya daha fazla boş sayfa olması gerekir.(Eğer pasaportunuz bu gerekenler dışında ise başvurunuz iade edilecektir)....