Öğrenci vizesine başvurmak için gerekli evrak listesi; * En az 6 ay geçerli pasaport (Pasaportunuz Amerika’ya giriş yapmayı düşündüğünüz tarihten itibaren en az 6 ay geçerli olmalıdır.) * I-20 öğrenci kabul belgesi (ABD’de kaydolduğunuz okulun onaylayıp gönderdiği belgedir.) * 5cm x 5cm boyutlarında bir adet vesikalık fotoğraf* ABD Vize ücreti *...